Lähde mukaan luomaan ekotehokasta Helsinkiä

Helsingin kaupunki hakee uutta ja innovatiivista terassikonseptia, jolla voidaan pidentää terassikautta pohjoisissa olosuhteissa ekologisuudesta tinkimättä. Kaupunki on käynnistänyt Ekotehokas terassi -kilpailun, jossa tavoitellaan ensimmäisenä maailmassa ympäristönäkökulmat huomioon ottavan terassin mallia. Sen avulla halutaan tuoda ekologisuus ja kestävät energiavalinnat lähelle kuntalaisia Helsingin ravintolaterasseille ja kaupunkikuvaan.

Kilpailu on nyt auki – jätä oma ratkaisuehdotuksesi!

Ekotehokas terassi -kilpailuun voivat osallistua yritykset ja muut organisaatiot, insinöörit, muotoilijat, arkkitehdit ja muut asiantuntijat, alan opiskelijat sekä heidän muodostamansa työryhmät. Kilpailu on avoin kaikille, joilla on halua ja intoa lähteä luomaan uutta, ympäristönäkökohdat huomioivaa kaupunkikuvaa.

Kilpailun voittajaehdotuksen antaja pääsee mukaan luomaan ekologista kaupunkikuvaa. Helsingin kaupunki maksaa voittajaehdotukselle 5000 euron palkinnon.

Tutustu kilpailun sääntöihin tästä: Ekotehokas terassi -kilpailuohjelma

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ilmoittautumiskaavake täällä.

Kilpailuehdotuksia otetaan vastaan sunnuntaihin 12.3.2017 klo 23:59 saakka.

Kilpailijoilla on oikeus tehdä kilpailuohjelmaa koskevia kysymyksiä. Kaikki kilpailua koskevat kysymykset tulee toimittaa sähköpostilla 28.2.2017 mennessä osoitteeseen suvi.hakamies@gnf.fi. Kysymyksiin annetaan vastauksia Ilmastokadun Facebook-sivuilla.